Smo družinsko podjetje, ki se že dobro desetletje ukvarja z prevozom blaga v domačem in mednarodnem cestnem prometu. V tem času smo pridobili dragocene izkušnje in znanje, kar nam omogoča, da našim strankam ponudimo kvaliteto in zanesljivost. Poslovna politika podjetja nam neprestano narekuje,da se v najkrajšem možnem času odzovemo na potrebe naših poslovnih partnerjev ter nas obenem zavezuje k neprestanemu izboljševanju poslovanja in izpolnjevanju vseh dogovorjenih poslovnih obveznosti.

ZAPOSLENI


Milomir Zukić
DIREKTOR

Ustanovitelj transportnega podjetja na podlagi izkušenj, ki jih je pridobil pri opravljanju prevozov. Ker dobro pozna celoten postopek transporta to s pridom izkorišča in skrbi, da vsi prevozi in ostale dejavnosti v podjetju potekajo pravočasno in nemoteno. Skrbi, da lahko strankam ponudi kvalitetna vozila, ki ustrezajo najnovejšim okoljskim standardom.

 
Miljan Stepanović
KOORDINATOR

Skrbno načrtuje transportne, prometne in logistične procese, ter tako skrbi, da prevozi blaga potekajo brez zapletov in s tem tudi brez nepotrebne izgube časa. Krajši transportni čas pomeni tudi nižje transportne stroške za stranko. Z posredovanjem informacij, ki jih želijo stranke skrbi, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu.

 


Dejan Zukić
LOGISTIKA

Študent Fakultete za pomorstvo in promet, smer Prometna tehnologija in transportna logistika. Z pridobitvijo strokovnega znanja, veščin in usposobljenosti bo v podjetju skrbel za reševanje zahtevnih strokovnih in delovnih problemov na področju transporta in logistike.

 
Vesna Cah
RAČUNOVODSTVO

Če znaš napisati račun ali potni nalog oz. evidentirati podatke, še ne pomeni, da si računovodja. Večletno pridobivanje kompleksnega znanja na področju računovodskih standardov, davčnih predpisov, predpisov iz področja delovne zakonodaje itd…, omogoča našemu računovodstvu, da prav tako poskrbi za potrebe naših strank.

 


Vozniki

Za nas vozijo kvalificirani vozniki, ki so usposobljeni za dolge transporte znotraj in zunaj EU ter se ravnajo po vseh transportno prometnih predpisih in standardih.
 
Zunanji sodelavci

Za naše stranke in poslovne partnerje se trudimo biti vedno pravočasno hitri, prilagodljivi in s konkurenčnimi cenami, kjer nam pomagajo tudi zunanji sodelavci.